Två veckor kvar…

 
 
Har haft en härlig helg och nu är det bara två arbetsveckor kvar innan semestern! Min första betalda semester, ska bli så skönt med fyra välbehövliga veckor. Åker upp till Skellefteå första veckan och hälsar på familj och vänner, sen blir det två veckor i Göteborg och sen en vecka i Sardinien! Kommer bli super. Vi åkte ner en sväng till Åsa idag för älsklingen skulle fixa med bilen, så jag tog mig ett träningspass med rullskidorna och sen plockade jag denna fina bukett med blandade rosor och en pion i mitten. Fint med fräscha blommor inför en ny vecka tycker jag.
 
Jaja. NU väntar sängen. Sov gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: