Trött tjej.

Igår förlängde vi helgen med lite mat på Vino Tapas sen Lotta på Liseberg tillsammans med Oscar, Lisa, David och Tina. Kanontrevligt, synd bara att det kom regn när vi stod och kollade.. Men det var trevligt ändå!

Hursom. Har varit grymt trött efter jobbet idag, så jag har halvsovit i soffan och löst lite korsord hela kvällen. Dags att sova nu helt enkelt! Nu är det bara 8 arbetsdagar kvar tills semester och det ska bli så skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s