Snart framme!

Godkväll! Har just lämnat Umeå och siktar mot Skellefteå. Har varit en händelserik resa, tyvärr på ett tråkigt sätt. Ankom först till en olycksplats och eftersom mamma är sjuksköterska så är hon ju skyldig att stanna. Ena mannen dog, han hade blivit påkörd av en husbil när de bytte däck på bilen. Otroligt obehaglig syn och det fick många tankar att snurra. Kan ni alla lova mig att om/när ni måste byta däck på er bil pga punktering, gör det på en säker plats! Det är så onödigt med såna här tragedier…

Ta hand om er! ❤

 

Här är en bild från Instagram när vi tankade bilarna 🙂 Hörs imorgon!

En tanke på “Snart framme!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: