Surströmmingsskiva.

Hej på er! Nu är vi hemma på västkusten igen och jag har tillgång till dator, så nu kommer den utlovade bildkavalkaden från vår Skelleteåresa. Har haft en kanonvecka trots att vädret inte varit det bästa, men det har samtidigt varit rätt skönt för då har vi kunnat ägna oss åt vänner och familj istället för stranden! Hursom. Började veckan med en surströmmingsskiva hos Lina, med massvis av vänner! Trängde in oss 14 personer i hennes föräldrars lilla vinhus, och det gick ju alldeles strålande. Många skratt och goda strömmingar gjorde kvällen tiptop!
 
 

 
 
Gott!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: