Morgonvanor.

 
Min nya morgonrutin såhär på semestern har blivit att bära ut frukosten i trädgården. Så mysigt! Dessutom lyxar jag till min müsli med att servera till turkisk yoghurt smaksatt med lite honung och jordgubbar varje dag. Det är lyx tycker jag. Snart ska jag en morgonpromenad sen får vi se vad dagen bjuder på. Ikväll kommer mamma & Björn hit och fredagsmyser! Imorgon ska vi nämligen på bröllop, fast det är bara kyrka och inget kalas efteråt för det ska brudparet ha senare. Ska bli så kul!
 
Önskar er en fin fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: