Sardinien.

Hej allihopa! Nu är vi tillbaka från Italien och en härlig vecka på Sardinien. Har varit sjukt varmt, uppemot 40 grader på dagarna och kring 30 på kvällarna, så lite svettigt. Men det var otroligt skoj att se Sardinien. Vi bodde i en liten by på norra kusten som heter Castelsardo. En kanonfin stad som ligger uppe på en klippa mot havet. Små gränder, gamla tanter som sitter och flätar korgar och väldigt god mat. Fisk och skaldjur är en specialité på hela ön så det åt vi massor av. Kommer bjuda på massa bilder från hela veckan men jag börjar med dessa. Låter bilderna tala för sig själva helt enkelt, vi hade det underbart! 
 
 
Som sagt, en härlig resa!
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s