Tack semestern för denna gång.

Sista kvällen innan man börjar om jobbet. Har varit en kanonbra semester fylld av härliga minnen! Skellefteåvisiten ger alltid värme i hjärtat, sen lite arbete nere i stugan och sen en vecka på Sardinien. Så det känns faktiskt helt okej att börja om jobbet imorgon (även om man såklart alltid skulle vilja ha en vecka extra, haha).

Idag har jag haft kalas i stugan med min familj och Jacobs familj, var jättemysigt. Glömde ta kort men kanske får några skickade till mig så då får ni kanske se! Hursom. Nu ska vi sova så vi orkar upp imorgon. Sov gott!!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: