En lördag med vänner vid havet.

Godmorgon! Har varit lite dålig uppdatering här på bloggen det senaste, men nu så kommer här ett litet hej. Hade en helt underbar kväll igår med fina vänner, blev födelsedagskalas/grillning nere i stugan och vädret kunde inte blivit bättre. Har varit regn nästan hela veckan men igår sprack det upp och det var kanon. Vi grillade, åt god tårta, promenerade ner till havet och hade det väldigt trevligt. Killarna hann med en fotbollsmatch nere på planen och ja. Jag bara njöt av mina vänners sällskap, tack för att ni kom! ❤
 
 
 
 

En tanke på “En lördag med vänner vid havet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: