Fredagsoutfit.

 
Har ju knappt visat något av det jag köpte i London, men här kommer två saker (japp, bjuder på en eftersvettningsbild hahaha). Tröjan älskar jag, hur skön som helst och gulddetaljer som ser ut som ett halsband. Byxorna var lite utav ett wildcard eftersom jag är mest en jeanstjej men de är hur sköna som helst och ja. Jag är väldigt nöjd. Nu ska jag packa ihop hund och kläder och så ska vi åka iväg till Oscar och Lisa för lite middag och trevligheter. Ha en fin fredagskväll!

En tanke på “Fredagsoutfit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: