Att åka tåg.

Hej, tågåkarkväll ikväll javisst. Tog tåget till schlätta för att lämna tillbaka Linus. Tur att man fick sig en go-middag på köpet och ett glas Amarone. Mums! Nu sitter jag på tåget på väg hem igen. Egentligen helt galet vad mycket kortare allting är här i södra Sverige. När man bodde hemma i Skellefteå så skulle man ju aldrig komma på tanken att ta sig till Umeå (som dessutom är 3 mil kortare än vad jag åker ikväll) bara för en kväll. Jaja. Hoppas er tisdagskväll är bra också!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: