Livet rullar på.

Godkväll på er! Har haft en riktigt lugn och go söndagseftermiddag hemma. Har legat i soffan och följt någon random tv-serie tills jag tog tag i mig själv och gick och röstade i kyrkovalet. Dagens insats. Är inte jättepolitiskt insatt men jag tycker ändå att man kan rösta när man har möjligheten. Så är det med det, och mer kommer jag inte skriva om det.
 
Ja, vad tänkte jag skriva? Just nu rullar dagarna på som en strid ström, egentligen galet vad tiden går fort. Fast ändå långsamt. Att jag redan bott i Göteborg i 6 år är ju bara knasigt och att jag dessutom är klar med studierna är också knasigt när man tänker på det. Kommer alltid kolla tillbaks på Chalmers-tiden med kärlek, så otroligt härliga tider och människor samtidigt en period där jag hade det riktigt tufft men också träffade mitt livs kärlek. Det finns så otroligt mycket jag vill uppleva med honom alltså, lite konstigt att man kan känna så med en annan människa (fast också fantastiskt).
 
För tillfället så känns det som att livet är i en liten ”mellanperiod” där man är mellan studier och det vuxna livet. Man (läs jag) går lite och väntar på att kunna köpa det där huset, den där bilen och skapa sig något eget. Något som är mitt och ditt . Samtidigt får man inte glömma bort att njuta mitt i allt detta också och ta vara på nuet (klyschigt, jag vet). Men det är lite så. 
 
Nåväl. Livet rullar på helt enkelt, vem vet vart man är om 6 år till? Det kan man fundera på i all evighet eller bara helt enkelt försöka göra det bästa av varje dag. Jamen så gör vi. Och förresten, en sån [här’n] vill jag också göra.

2 reaktioner till “Livet rullar på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: