2 dagar kvar (nedräkning).

Godkväll på er! Håller som bäst på att packa min väska och ser samtidigt på Hela Sverige bakar. Imorgon styr jag bilen mot Västerås och sen Stockholm och Lidingöloppet på lördag eftermiddag. Ska bli så skoj! Har känt mig lite halvförkyld hela veckan och då typ halva min grupp på jobbet har varit hemma med feber så jag har spritat händerna så mkt jag bara kunnat för att hålla mig frisk. Sprang 6 km igår för att hålla igång benen, och det kändes faktiskt helt okej så nu får det bära eller brista. Skickar även ett lycka till åt er andra som jag vet ska springa! 
 
Ni får hålla en tumme för mig på lördag okej?! Nu kör vi!
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: