1a etappen avklarad!

 
Jamen visst! I helgen avklarades första etappen i en Svensk Klassiker! Loppet var så sjukt jobbigt, men samtidigt jätteroligt! Första milen sprang man mest och försökte komma in i loppet, andra milen gick väldigt bra och jag kom in i min lunk och sen kom tredje.. Suck! Den tredje milen var nog en av de värsta jag sprungit (läs halvpromenerat). Magen började krångla vid 23 km sen kom den berömda Aborrebacken som riktigt sög musten ur benen. Sen de sista 6 kilometrarna kändes som en evighet! Men när man väl kom på sista kilometern så var det bara att springa och när man började skymta målet så var det SÅ SKÖNT. 
 
High-five till mig själv och nu laddar jag om för nästa etapp – Vasaloppet.

4 reaktioner till “1a etappen avklarad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: