Kanelbullens dag.

 
Mums! Ni glömmer väl inte Kanelbullens dag idag!? Nej, jag bakade inga egna bullar igårkväll (hade dock tänkt göra´t men jag låg under en filt i soffan och frös istället….) men idag ska jag banne mig ta mig en bulle! Kanelbullar är nog bland det godaste tror jag, håller ni inte med? Kan förgylla vilken dag och fika som helst.
 
Ha en fin fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: