Vitaminchock.

 
Åkte hem tidigare från jobbet i eftermiddag och kör resten av dagen hemifrån då jag har feberfrossa och är lite hängig. Har ändå bara lite dokument som ska fyllas i som jag kan göra hemma! Passade på att fixa mig en riktigt vitaminboost i form av en grön smoothie, har läst mycket om dessa i olika bloggar så jag tänkte att jag skulle smaka. Och det blev faktiskt riktigt gott, och känns väldigt nyttigt. Bjuder därför på receptet här:
 
Emelie’s gröna spenatsmoothie (1 person):
  • 1 avokado
  • 1/5 röd grape
  • 50 g bladspenat
  • 1 päron
  • 1 gul kiwi (grön funkar också men då jag är allergisk mot grön kiwi tar jag gul istället)
  • kokos
  • Kallt vatten
 
Mixa allting med en mixer och tillsätt vatten till önskad konsistens. Mums!
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: