Loppisfynd!

 
God eftermiddag på er! Vi har just kommit hem från en trevlig visit hos goda vänner i Vänersborg, åkte dit igårkväll och stannade tills idag. En mycket trevlig kväll igår med god mat, vin, prat och sällskapsspel där tjejerna vann mot killarna! Idag gick vi en sväng på stan och på torget i Vänersborg hade de en bakluckeloppis med en del fina saker, bland annat dessa tre ljusstakar! 3 stycken för 50 kronor tycker jag var ett riktigt kap! Passade perfekt i hallen på nya byrån!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: