Måndag igen.

Alltså veckorna! De springer på som tusan och jag tycker jämt att det är måndag morgon! Hursom. I helgen har vi iallafall hunnit med sjukt mycket – shopping, promenad, lyxfrukost på hembageriet i Åsa, mysa med mina hjärtan till brorsbarn och  bara njuta. Idag bjuder jag på en dagens med mina nya skor och min nya sjal! Tjoho! 

//Boots Alberville//Jeans Please//Sjal EsterElenora//

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: