Julens färger.

 
Goddag på er! Håller på att laga lite middag och småplocka lite här hemma. Knöt de fina julbanden runt ljusstakarna i hallen och vips så blev det än mer juligt. Har även målat naglarna röda idag, är det juletider så är det! Kan för övrigt tipsa om detta nagellack från Essie, lite dyrare men det håller absolut bättre än de billigare lacken. 
 
Men hursomhelst. Idag när mamma och Björn kom hit så gick vi ner till Kville Saluhall och åt lunch på Cevicherian, riktigt god mat där! Promenerade vidare till Backaplan och gjorde lite inköp till kvällens festligheter, kommer nog bli kanoners. 
 
Ha en go lördagskväll, nu ska vi äta och göra oss iordning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: