Morgonstund.

Godmorgon! Hyacinterna är nu stora och fina och ljusen är tända, en härlig lördagsmorgon. Har varit så sjukt mycket att göra i veckan så det är riktigt, riktigt skönt med helg. Igårkväll åkte jag in till stan och mötte upp Malin som är på besök från Oslo. Blev lite ost och vin och catching up på SoHo, så mysigt!
 
Idag kommer mamma och Björn på lite besök innan de ska gå på Julmatchen på Gamla Ullevi och se Skellefteå AIK (förhoppningsvis) slå Frölunda. Jag och Jacob ska iväg på 25-årsfest hos Augusta, blir nog en kanonhelg detta.
 
Ha en fin lördag!
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: