Städat bort julen!

God eftermiddag! Pjuh, första jobbveckan 2014 avklarad och shit vilken rivstart det blev. Men det är kul också, har ju efterfrågat mer att göra och nu har jag absolut fullt upp. Haha! Hursom. Kunde sluta lite tidigare idag och har ägnat 2 timmar åt att städa våra 50 kvadratmeter. Nu är julen utstädad och jag ser fram emot våren, härligt! Ikväll kommer Robin och Matilda över på lite middag och fredagsmys, och imorgon ska vi hjälpa Björn att flytta till sin nya lägenhet och på söndag ska vi på husvisning! Spännande! Inte så att vi kommer köpa något i vår men det är alltid bra att börja kolla lite på vad man eventuellt vill ha. Ska bli riktigt intressant! Blir nog en bra helg.
 
 
Dessutom fick Jacob 4st nya Mon Amie koppar i present innan jul så nu har vi 6 st, yeay! Gillar dom verkligen!

En tanke på “Städat bort julen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: