Utväxt.

 
Så less på mitt hår. Vet inte vad jag ska göra med det heller, och vill inte spendera allt för mycket pengar på det. Men, skulle absolut behöva en klippning och lite färg. Hursomhaver så längtar jag iallafall sjukt mycket till vår och ljusare kvällar. Min kropp behöver det, och jag behöver det. Är verkligen en sommarmänniska, lever upp på somrarna… Bara att hålla ut i ungefär 2 månader till, sen så.
 

3 reaktioner till “Utväxt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: