Tisdag 4e februari.

Hoppas ni har en fin start på veckan! Tog mig en skön och välbehövlig kvällspromenad efter jobbet, tycker att jag har varit så himla trött på sistone så jag ska försöka ta mig ut på fler promenader och få lite luft. Eftersom jag har fullt upp på jobbet hinner jag aldrig riktigt bara rensa tankarna, så nu ska jag bli bättre på att ta mig ut på kvällarna även om jag är trött. Tror min kropp och min hjärna behöver det!
 
Nu dricker vi en kvällskopp te och snart är det läggdags. Sov gott hörrni!
 
 
 

En tanke på “Tisdag 4e februari.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: