Uppsatt hår.

Goddag! Just avnjutit min lunchlåda och sett Charlotte Kalla spurta hem ännu ett OS-silver (grymt)! Ska strax springa på möte, men tänkte att jag slänger in en bild på en dagens. Har för övrigt satt upp håret idag och tydligen ser jag väldigt annorlunda ut för mina kollegor kommenterar håret idag (händer aldrig annars). Haha! Men, fin känner jag mig iaf! 
 
Ha en fin dag!

 

Sjal EsterElenora//Tunika MQ//Jeans JC//Skor Alberville

2 reaktioner till “Uppsatt hår.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: