Söndagskväll och guldsmak.

Godkväll! Sitter och dricker en kopp te och njuter av återblickarna på dagens guldstafett! Sverige är så himla grymma, grattis till både herrarna och damerna. Vi skulle ju egentligen åkt ett eget lopp idag, men eftersom jag har varit lite krasslig de senaste dagarna och när vi kom till Ulricehamn och det regnade så bestämde vi att 3,5-4 timmar i regn inte skulle vara det bästa för min hälsa. Det är viktigt att lyssna på kroppen när den säger ifrån. När vi kom hem hann vi se slutet av stafetten och sen gick vi en promenad. Sen har jag sovit halva eftermiddagen så det var nog tur att vi avstod dagens tävling.
 
Hoppas ni har haft en fin dag! Nu blir det sängen och sen en ny vecka imorgon!
 
Min fina teburk 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: