Söndagsfika.

Goddag! Har haft en riktig sån skön söndag, vaknade tidigt och såg herrarnas femmil. Sen blev det städning och så fick jag ett infall att jag skulle baka bullar så så fick det bli. Vid klockan ett fick vi hockeybesök av Robin, Matilda, Jonas, Jennie och lilla Olivia. Mysigt! Synd att Tre Kronor inte kunde vinna men det kändes lite som att de var nöjda med ett silver?? Jaja. Nu är iaf OS över och det är lite skönt på ett sätt kan jag tycka! Nu längtar jag tills nästa helg och förhoppningsvis så har man klarat av Vasaloppet vid den här tiden på söndagen! Tjoho!
 
 
 
 
 

8 reaktioner till “Söndagsfika.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: