Nytt i köket.

Idag har jag varit på kurs hela dagen, rätt kul faktiskt. Enda grejen är att man har att göra vid sidan av ändå, så imorgon blir det full fart på jobbet igen. Jag får se om jag ska försöka klämma in en lunchlöpning igen, körde det i tisdags och det var riktigt skönt. Man kände sig duktig hela eftermiddagen sen! 
 
Sen har vi ju gjort om lite i köket. Eller gjort om och gjort om. Köpte en köksbänk (eller vad man nu ska kalla det) på Ikea för att inte behöva ha Moccamastern och micron på köksstolarna och fint blev det, passade perfekt! Nu ska jag bara klura ut vilken färg vi ska måla den. Vit? Svart? Oljad? Betsad? Jaja, nåt av det iallafall. 
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: