Hej helgen.

Frukost
Nystädat!
 
Hej! Vilken härlig lördag! Har just varit ute på en långpromenad längs hamnen och runt Eriksberg, och det är riktig vår ute. Har för övrigt en rätt produktiv lördag, först god frukost med min älskling och lite korsordslösande, sen städning och långpromenad och nu håller jag på att färga håret. Ska ut och äta middag ikväll med fina vänner, ska bli så skoj att ses ❤ Men innan dess kanske man hinner förbi en sväng på Backaplan och köpa nåt snyggt att ha på sig ikväll? Ja, vi får se helt enkelt. 
 
Önskar er en fin lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: