Flyttdags.

Godkväll på er! Här står det rätt stilla, har haft så mycket på jobbet så fritiden har kommit lite i andra hand. Men idag har jag iallafall gjort den presentationen för projektledning och företagsledning som jag jobbat med, och det gick väldigt bra! Skönt. Men annars då? Jo, jag och Jacob ska flytta! Vi flyttar till en lägenhet som är ungefär lika stor som den vi har idag, men den har balkong, bilplats och så ska vi renovera kök, badrum och tapetsera om. Så jag ska försöka uppdatera bloggen med lite renoveringsbilder allt eftersom. Ska bli så kul! Flytten sker om ca en månad och det känns underbart även om det kommer kännas konstigt att lämna den här lägenheten. Det här har ju varit där vi flyttade ihop i vårt första gemensamma boende ❤
 
Vårt sovrum idag. En ny säng ska vi iallafall investera i!
 

En tanke på “Flyttdags.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: