Inspiration till lägenheten.

Godkväll! Sitter och kollar på första finalmatchen mellan Skellefteå AIK och Färjestad. Heja SAIK! Kollar samtidigt på lite inspiration till nya lägenheten, ska köpa både soffbordet och mattan nedan. Sen funderar jag på att unna mig två stycken ”Lilla Åland”-stolar, även om de är riktigt dyra. Men samtidigt kan man ha dom hela livet, så klassiska och fina. Sen ljusstakarna ”Hanna” från Lagerhaus verkar ha tagit slut direkt som de kom, men det kan jag förstå för de är bara så himla snygga. Eller hur? Jaja. Ikväll har vi iallafall köpt nytt golv till sovrummet som vi ska lägga in på torsdagkväll, så nu börjar det närma sig. Ska åka och ta hem lite tapetprover också men det kommer bli så sjukt svårt. Vitt i vardagsrummet men vad ska man ha i hallen!?  
 
//Bilder från svenssons.se, Lagerhaus instagram, em.com och ikea.se//
 
 

3 reaktioner till “Inspiration till lägenheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: