Vitaminsmoothie.

Godmorgon. Hemma idag igen.. Hosta och lite feberkänningar fortfarande men bättre än igår iallafall. Ska strax gå över till Vårdcentralen och kanske få lite medicin mot hostan. Nu vill jag bli frisk! Gör mina egna försök också, här nedan ser ni min frukostsmoothie med massa nyttigheter! Det såg betydligt mycket godare ut innan jag mixade ihop allt (borde ha förstått det eftersom grönt och rött blandat blir… ja, brunt..), men det var faktiskt gott att dricka också. Hallon, spenat, gul kiwi och lite apelsinjuice.
 
 

Önskar er en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: