Lately..

Har haft en fin helg hittills, började med grillkväll hos Jennie och Jonas med massa goa människor. Trots spöregn så kunde vi sitta ute i deras inglasade uterum, perfekt. Igår eftermiddag hade jag och mamma en mys på stan med shopping och sen tapas på Pinchos, riktigt gott! Sen träffade jag Malin som kom med bussen från Oslo och gick på Incontro och tog ett glas rosé. Riktigt härligt trots att det regnade hela kvällen igenom.. Idag har vi fixat lite och jag har cyklat en runda. Imorgon satsar jag på sista (och tyvärr enda) långpasset innan Vätternrundan nästa helg. Är galet rädd men försöker tar det lite som det kommer.
 

Kvällssol på balkongen
Mina nya guld-glittriga skor (älskar’t)
 
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: