Morgonstund.

Godmorgon! Idag börjar uppladdningen på riktigt och det närmar sig. Ikväll så går starten, har väl inte riktigt hunnit börja bli så jättenervös än men det kommer väl. Unnar mig en god frukost innan jag ska fixa lite småsaker och sen gå och lägga mig igen.. Ska försöka sova några timmar mitt på dagen så att jag inte somnar på cykeln inatt!
 
Finncrisp med avokado, yoghurt med chiafrön och hallon/blåbär, apelsinjuice och kaffe. Mums!

3 reaktioner till “Morgonstund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: