Nattlig bloggning.

Vad gör man om man inte får sova på natten? Jo, bloggar såklart! Hehe. Nä men jag försöker ju vända på dygnet litegrann, eftersom jag imorgon kväll och natten mot lördag kommer att sitta på en cykel runt Vättern. Galet. Förstår väl inte riktigt vad jag har gett mig in på men det reder sig. Jag ska göra mitt bästa för att komma mig runt de 300km som krävs. Håll tummarna!
 
Paus-bild från förra helgens cykeltur runt Lygnern.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: