Vättern runt.

Godkväll! Ska snart lägga oss igen efter detta dygnet som har varit både upp och ner. Blev tyvärr bara 14 mil cyklat för mig denna gång, en krasch lade grunden till att jag valde att stanna efter ungefär halva vägen. Men jag är riktigt nöjd ändå, känner att jag verkligen gav det jag kunde men igår var helt enkelt inte min dag (eller natt)! Nu blickar vi dock framåt mot nästa utmaning – Vansbrosimmet. Tänker genomföra den även om jag missar klassikern, ser det som en kul grej att göra tillsammans med min älskling. 

Nu får cykeln vila ett tag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: