Mer bilder från gårdagen.

 
Hej! Har haft en riktigt lugn eftermiddag och varvat ner. Gått en långpromenad, sett en film och ätit lite goda lunchrester från gårdagen. Hade en väldigt trevlig dag och kväll igår tillsammans med fina vänner. God mat, vin, musikquiz och kubb gjorde vår midsommar. Jacob tog sig även ett midsommardopp igår men vi andra hoppade över det. Nu ska vi ha en lugn lördagskväll och mysa i stugan, men här kommer först lite bilder:
 
 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: