Min dag!

Idag fyller jag år! Tjoho! Började firandet igår med lite tårta tillsammans med mamma, Robin och Matilda. Och Lilla Loui såklart. Idag har varit en härlig dag, jobbade först och sen hade J planerat en överraskning för mig. Och vilken överraskning det blev! Först åkte vi till Svenssons i Lammhult (en möbelaffär) och jag fick välja färg på en Lilla Åland-stol! Vilken dröm (valde en vit, skräll). Sen åkte vi vidare och åt en fin middag på restaurang Hamnbryggan i Träslövsläge. Jättemysigt! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: