Hemma igen!

Godkväll! Åter till vardagen och jobbet och stan. Flyttade hem från stugan igår och det känns faktiskt bra. Jag ser fram emot lite höstrusk (får jag väl ångra där i novembermörkret) och tända ljus och att krypa upp i soffan med en kopp te eller kaffe. Mysigt!
 
Hursomhelst håller vi på att städa iordning lite. Har ju fortfarande inte satt upp några tavlor eller sånt på väggarna eftersom vi har varit i stugan hela sommaren, och då har lägenhetsfix stått stilla. Men nu kommer det ordna upp sig. Ikväll så bytte jag ut knopparna på vår Hemnesbyrå i sovrummet till dessa fina från Nordal. Blev toppen!
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: