Amaryllis.

Äntligen har den slagit ut! Så jag klippte av den och gjorde en snittblomma av den att ha i den runda vasen från Hemtex. Blev himla fint tyck jag. Är på väg upp en Amaryllis till ur samma lök faktiskt, så fick två i en!
 
Hursom. Sista arbetsdagen imorgon innan julledigheten. Har haft riktigt fullt upp i veckan, hade en stor presentation igår och det gick fint så det var skönt. Har lite saker kvar så jag jobbar faktiskt fortfarande (fast jag tog hem datorn och jobbar hemifrån). Lika bra att passa på när Jacob är på julfest!
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: