Rivning påbörjad.

Sådärja! Nu har vi kommit igång med rivningen av det gamla köket. Blir att tömma köket på de gamla stommarna och vitvarorna och sen ska vi börja med att måla tak och väggar vita innan vi lägger in det nya golvet. Nästa helg kanske vi börjar skruva upp de nya stommarna. Måste ta in en elektriker också som ska dra ny el, bland annat till diskmaskinen och till nya eluttag. Kommer bli toppen, skönt att vara igång även om det nu kommer att bli 2-3 veckor med en total röra i lägenheten.
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: