Uppdatering köket!!

 
Hej på er! Oj vad tunnt med inlägg det var här, men jag har ju en bra anledning. Det har varit fullt upp alla dagar och kvällar och helger med köksrenoveringen men nu äntligen börjar vi se slutet! Tänkte att jag skulle bjuda på några före- och efter-bilder, vi är väldigt nöjda!
 
Det som nu återstår är lister, socklar, spotlights under skåpen och sen att bestämma sig över vilka knoppar vi ska ha (och en dörr som ska sitta ovanför kylskåpet). Köpte några handtag på Ikea när vi handlade köket, men sen blev jag mer sugen på knoppar istället. Så jag ska fundera lite innan det blir helt bestämt. Nåväl. Här kommer bilderna, före till vänster och efter till höger om ni undrar 😉
 
 

En tanke på “Uppdatering köket!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: