Vårkänslor.

 
Äntligen! Det börjar blomma ute och jag älskar det! Visst, det är samtidigt pollensäsong så jag snorar i sinne, men det får man ta. Hursom. I helgen har jag varit med mamma lördag tills idag. Igår åkte vi till Stockholm (tur att Sverige är litet) och kollade på bil till henne och Björn. Det blev en fin V70 som de får hämta nästa vecka. Sen stannade vi på middag i Västerås hos morbror och Bettan på vägen tillbaks till Skövde igen. 
 
Idag har vi varit en sväng på stan innan jag åkte hem till Göteborg igen, och nu de sista timmarna har jag storstädat lägenheten så att det ska vara fint tills Jacob kommer hem igen imorgon, haha. Duktig sambo som jag ändå är 😉
 
Hoppas ni har haft en bra helg också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: