Veckorna.

 
Godkväll på er! Oj vad veckorna bara springer på. Pratade med en kollega häromdagen som nämnde att det bara är 8 veckor kvar tills semestern. Galet.. Känns som att det finns hur mycket som helst att hinna med innan dess. Men men, det ska nog gå bra! Helgen har iallafall varit bra, hängt med delar av familjen och Jacobs familj. Var även och kollade på ett hus idag, men ingenting som vi kände föll oss i smaken. Bara att kämpa vidare och försöka hitta något fint. Hoppas att huset med stort H kommer ut snart till oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: