Lördagsstädning.

 

Pjuh, har ägnat halva förmiddagen åt att städa hemmet. Det behövdes kan jag säga! Dammråttor i varje hörn kändes det som, haha. Men alltid skönt när det är gjort! Hursom. Idag får vi se vad vi hittar på, det är ju Göteborgsvarvet i eftermiddag så vi kanske åker in och kikar på alla duktiga löpare! 

 
Imorgon blir jag gräsänka igen då min älskling ska åka till Spanien med jobbet och provköra bilar. Blir nog superroligt för honom men lite tråkigt för mig att vara hemma själv. Men men, jag ska nog hitta på nåt skoj under tiden! 
 
Önskar er en fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: