Syren och äppelkvistar.

God förmiddag på er! Här hemma tvättas det kläder och packas för fullt för Jacob åker nämligen iväg på jobbresa nu i två veckor och lämnar mig hemma. Hade gärna krupit ner i hans resväska och följt med till soliga Spanien. Men icket. 
 
Hur som. Igår var vi och hälsade på hos Jacobs mormor som varit lite krasslig. Vi kikade på Eurovision och HÄRLIGT MÅNS! Sjukt roligt att han vann! Innan vi åkte hem mitt i natten så passade jag på att klippa med mig lite fina äppelkvistar och syrenblommor. Så fint! 
 
 

En tanke på “Syren och äppelkvistar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: