Hårfint.

God eftermiddag! Har spenderat dagen hos frisören, så skönt med uppfräschning. Gjorde en så kallad ”ombre”, det vill säga mörkare botten och ljusare toppar och jag blev himla nöjd. Eftersom jag har haft mörkt hår så kunde frissan inte göra en alltför ljus blekning av topparna, utan om jag vill ha det ljusare så får jag gå dit och bättra på det mera lite senare. Men jag blev himla nöjd ändå! 
 
Nu sitter jag och kikar ut över havet, kommer nog att bli en riktigt fin kväll. Imorgonkväll börjar vi på vår resa mot norr! Ska bli så skoj att äntligen komma upp och hälsa på igen!
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: