28 år.

Igår fyllde jag år, och vilken härlig sommardag det blev! Efter jobbet så åkte vi ut på en ö och Jacob lagade lite picknick-middag till mig. I present fick jag mig ett nytt objektiv till kameran!! Blev så glad! Ett fast 50mm 1.8, så nu ska här tas mycket porträtt och sånt annat skoj. Tack älskling!
 
 
 Jacob lagade mat..
.. Medan jag njöt av utsikten!
Mannen i mitt liv ❤
 
 

En tanke på “28 år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: