En söndag!

Godkväll! Vilken skön söndag har vi haft idag och ja, vi har ätit kanelbullar också! Var på en husvisning men tyvärr inget hus som föll oss i smaken. Var lite för mycket fuktskador för att vi skulle känna att det var värt pengarna. Efter visningen gick vi hem till Robin och Matilda igen (hade parkerat där eftersom husvisningen var nära deras hus). Blev en solig eftermiddag i deras trädgård och grabbarna gjorde lite utgrävning för att undersöka deras husgrund medan jag och Matilda busade med lilla L. Var dock svårt att hålla honom borta från de stora pojkarna, haha.

Nu slappar vi lite i soffan och laddar upp för en ny jobbvecka. Önskar er en skön söndagskväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: