Inzoomat.

Pjuh. Just varit ute och sprungit kvällsrundan på 6km och sitter nu och pustar ut och tittar på Islands match mot England. Nu när Sverige inte längre spelar i EM så får man ju heja på Island istället. Håller tummarna! Njuter även det sista av buketten jag plockade och hade på bordet på midsommar. Massa fina sommarblommor, och även lite kirskål som egentligen är ett ogräs men jag gillar de vita blommorna ändå.

Foto: Emelie

Nu ska jag nog snart slänga mig i sängen, får se om jag orkar se hela fotbollsmatchen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: