Sjukling.

Usch, känner mig riktigt nere och sjukt trött idag. Tror dessutom att jag har lite feber, inte direkt det jag önskade mig såhär i juli. Fast samtidigt kanske det vore gött att göra bort förkylningen nu så att man kan vara frisk på semestern istället. Jaja, vi får se.

Bjuder på en bild på underbart fina stockrosor som växer utanför J’s mormors gård. 

Önskar er en fin fortsättning på veckan, och håll gärna en tumme att jag slipper en förkylning.. 


Foto: Emelie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: