Egentid och nedräkning.

Godkväll! Sitter och dricker en kopp mango-te och tittar ut över havet (och slänger ett öga på tvn och fotbolls-EM). J är borta ikväll med jobbet, de skulle paddla kanot och övernatta i skogen uppe i Vättlefjäll. De har nog trevligt, jag hoppas att de slipper regn och rusk. Hursom. Har iallafall känt mig lite piggare idag, men fortfarande ont i huvudet och lite hängig. Men iallafall ingen feber. Blir en tidig kväll i säng så hoppas jag att jag är ännu mer pigg imorgon då det är dags för 2-årskalas! Ska bli så skönt med fredag och helg och dessutom – bara en vecka till semester. Nedräkning nu!

DSC_0230DSC_0231

Önskar er en fin kväll!

Foto: Emelie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: